Kommentarsregler

För att alla ska trivas på vår webbsida har vi tagit fram kommentarsregler. På denna webbsida uppger vi alltså de regler som gäller vi kommentering.

För allas trevnad har sidans administratörer tagit fram ett regelverk vad gäller kommentarsfunktionaliteten på sidan. Besökare uppmanas följa de regler och råd som ges nedan.

Gör inte reklam för dig själv eller din webbsida

Kommentarer som innehåller länkar till webbsidor som inte har med artikeln/sidan att göra kommer omedelbart tas bort. Om du länkar till en sida utanför denna webbplats önskar vi att du förklarar varför länken publiceras.

Vårda ditt språk

Håll svordomar och övrigt ovårdat språk till ett minimum. Enstaka svordomar som skrivs i affekt och inte är riktade mot specifika individer eller grupper kan vid enstaka fall accepteras. Tumregeln är dock att samtliga svordomar och diverse ovårdat språk modereras bort.

Behandla samtliga individer som väljer att kommentera väl

Personangrepp och trakasserier kommer inte att tolereras. Så ej heller sexistiska, rasistiska eller homofobiska kommentarer som är ämnade för att missakta en individ eller en grupp människor. Kommentarer eller diskussionsdelar som avsiktligt är skrivna för att provocera kommer även de modereras bort.

Posta kommentarer på svenska

Denna webbsida stödjer enbart kommentarer på svenska. Kommentarer på andra språk modereras bort.

Rapportera kommentarer som bryter mot regelverket

Om du ser en kommentar som är uppenbart olämplig – flagga vid dessa fall denna kommentar så undersöker vi moderatorer ärendet närmare.

Förhandsgranskning

Vi förbehåller oss rätten att förhandsgranska kommentarer innan de publiceras. Kommentarer som bryter mot sidans regler tas bort.

Skribent
SENAST UPPDATERAD: 2022-04-08