Om oss

På denna delsida beskriver vi bland annat vilka som skriver på denna webbsida, vilka motivationer vi har och varför vi valt att grunda denna webbsida.

Skribenterna och medhjälparna

Markus Fransson (huvudskribent)

Det är jag, Markus Fransson, som ligger bakom huvuddelen av allt material på den här webbsidan. Sedan jag var 19 år (jag är idag 36 år) har jag varit ansluten i ett eller annat fackförbund. Jag har till och med blivit "räddad" av mitt fackförbund då jag arbetade inom industri och metall.

Men varför valde jag att grunda denna webbsida?

Jo, för att jag själv har haft nytta av facket och jag vill att andra också ska ha det. I Sverige har vi nämligen en stark arbetsrätt tack vare våra starka fack, och så måste det förbli även i framtiden.

Idag är jag för övrigt medlem i Unionen. Där trivs jag utmärkt, och jag har inga planer på att byta förbund.

Frida Fransson (korrekturläsare)

Frida Fransson är ingen mindre än min sambo. Hon arbetar som svenskalärare i årskurs 7 till 9, och ser till att alla artiklar är fria från såväl stavfel som grammatiska fel. Frida har idag inte skrivit något eget innehåll på webbsidan då hon helt enkelt inte har tid, men om vi har tur kommer hon göra det i framtiden.

Mats Kronlid (webbdesigner)

Mats är en klippa när det kommer till webbdesign. Han ser till att alla delsidor laddas fort, att alla tillägg är uppdaterade samt att alla bilder är optimerade. Om det rör teknik, då är det garanterat Mats som fixar alla eventuella problem såväl som alla optimeringar.